За родители, Новини, Педофилия, Положение в другите държави, Статии

Германия: Злоупотреба и продажба на деца

Деца, продавани и малтретирани: арести също в Хесен. Разследващите говорят за невероятни снимки.

06.06.20 г

Разследващите показват снимка на градинската къщичка по време на пресконференцията в събота. Снимка © picture-Alliance / dpa

Единадесет заподозрени са задържани, според прокуратурата, а седем са в ареста. Основният заподозрян е 27-годишен от Мюнстер. Майка му е работила като учителка в детската градина до нейното арестуване. Тя е предоставила градинската къщичка за ползване на сина си,въпреки че е знаела за наклонностите му,както и за присъдата за притежание на порнографски материали.

 Полицията е арестувала единадесет заподозрени в няколко немски области. Те са свързани с тежката злоупотреба с три деца – включително тези от Касел и Щауфенберг.

При разследване на нов случай за злоупотреба в цялата страна полицията идентифицира три деца като жертви. Те са били на 5, 10 и 12 години, заявиха разследващите в събота в Мюнстер, Северен Рейн-Вестфалия. Едно дете идва от Щауфенберг (Гисен), едно от Касел. В момента те са намират под грижите на социалната служба Югендамт.

Петгодишния син на обвиняемия от Щауфенберг

Единадесет заподозрени са задържани според прокуратурата, а седем са в ареста. Основният заподозрян е 27-годишен от Мюнстер. Твърди се, че е потърсил контакт с педофили в „Даркнет“ и е предложил десетгодишния син на приятелката си за продажба. Другите шестима арестувани, срещу които е издадена заповедта за арест, са майката на 27-годишния мъж и мъже от Щауфенберг, Касел, Хановер, Кьолн и Шорфхайде в Бранденбург. Разследващите трябва да са видели „невероятни“ снимки, каза ръководителят на групата Йоаким Пол. „Не бихте могли да си го представите.“

Намерен твърд диск на фалшив окачен таван

Твърди се, че четирима мъже сексуално малтретират пет и десетгодишните момчета „по най-лошия възможен начин“ в градинска къщичка в Мюнстер с часове.  Петгодишният е син на обвиняемия от Щауфенберг.

Дванадесетгодишният бил племенник на обвиняем от Касел. До това доведе оценката на вече изтрит твърд диск, който разследващите откриха скрит на окачен таван, казва Пол.


Все още не всички данни са дешифрирани

Напълно обзаведена, климатизирана сървърна стая бе открита в мазе в Мюнстер. Според анкетата тя е била преписана на 27-годишния заподозрян. Според първоначалните знания обемът на съхранение на запаметените данни е над 500 терабайта. Пол говори за няколкостотин доказателства в намерените ИТ технологии. Носителите на данни са били кодирани по високо професионален начин.

 Към днешна дата разследващите не са успели да дешифрират всички данни. Пол говори за скъпи, сложни и свързани с технологии разследвания. 27-годишният младеж от Мюнстер е отговарял за ИТ технологите във ферма в квартал Коесфелд. Според информация на WDR, майката на основния заподозрян е работила като учителка в детската градина до нейното арестуване.Тя е предоставила градинската къщичка за ползване на сина си, въпреки че е знаела за наклонностите му, както и за присъда за притежание на порнографски материали.

Излъчване: hr-fernsehen, hessenschau kompakt, 8 юни 2020 г.,

Източник: dpa / lhe

Източник: https://www.hessenschau.de/panorama/kinder-verkauft-und-missbraucht-festnahmen-auch-in-hessen,festnahmen-kindesmissbrauch-kassel-staufenberg-100.html?fbclid=IwAR0qBIiuRAIXtEnR7Ec79tPrNcMA_b_jTaHI-V7haVyEpQ5ubDhwZfADPzw

Проект на НАЦИОНАЛНА ГРУПА „ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ”

Youtube канал: https://www.youtube.com/channel/UCKOVTk1mhRTh3oyw5qz9Gow…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s