Трафик на деца

Мексикански журналист разкрива договор за трафик на хора, свързан с Джо Байдън

Оскар „Синия“ Рамирез – разследващ журналист в Мексико

След снощния президентски дебат, мексикански журналист незабавно пусна в интернет пространсвото видео събитие на живо, за да отговори на смъртоносните лъжи на Джо Байдън.

Оскар „Синия“ Рамирез, е мексикански журналист, който живее и работи в Тихуана. Той показва нагледна разбивка на сключен договор между ООН и Джо Байдън, който работи в администрацията на тогавашния Президент на САЩ – Барак Обама. Този договор, доведе до огромен наплив на трафик на деца, над 20 000 от които са държани в клетки по време на управлението на администрацията на Обама.

„Синият“ дава своите свидетелски показания срещу мрежа наречена „Койот“, доказвайки съществуването на организирана престъпност в трафика на деца. Той описва мощната индустрия на черния пазар, която Обама / Байдън създават с подписването на Глобалния договор на ООН за отворени граници.

Появата на фалшиви семейства, създадени в резултат на договора, е резултат от лошо написан текст, който дава достатъчно вратички за изграждане на концентрационни лагери вътре в самите семейства.

Ел Блу („Синият“) казва, че 72 000 жертви на трафик са били спасени по време на администрацията на Доналд Тръмп заради усилията, насочени към това да се установи дали детето всъщност е биологично потомство на така наречения „родител“, който е платил на „койотите“ за използването на детето.

„Синият“ твърди също, че организацията Антифа е замесена със синдиката за трафик. Ефективното затваряне на световния трафик на хора от Тръмп смачка „дойната крава за кеш“ на международния трафик.

Много поробени деца са спасени от „койотите“, когато ДНК тестове установяват кои са биологичните родители. Децата от дълбините на Южна Америка, се завръщат при своите родители като по чудо.

„Койотите“ са използвали едни и същи деца отново и отново, като инструмент, за да задържат нелегалния чужденец в САЩ достатъчно дълго, за да може той да изчезне във вътрешността на страната. Тогава детето се прибира от „койотите“ и се връща обратно в граничните райони на Мексико, за да бъде използвано отново за друго фалшиво семейство и да бъде пратено отново през границата между САЩ и Мексико.

Изнасилванията и изтезанията са широко разпространени, защото детето е закупена собственост … или по-точно казано, взето е под наем. И тези деца живеят във вечен страх, поради глобалното присъствие на синдикатите на черния пазар за трафик на хора, дори в САЩ.

Източник: https://www.soonerpolitics.org/editorial/mexican-journalist-exposes-joe-bidens-human-trafficking-compact

Превод за НАЦИОНАЛНА ГРУПА „ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ“

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s