За родители, ЛГБТ настъпление, Новини, Педофилия, Статии

Ужасът LGBTQ

Изпълнени с гордост: обсебена от LGBTQ майка пребива до смърт седемгодишния си син, защото той отказал да се облича като момиче

Статия на Итън Хъф (Ethan Huff), 29. 12. 2019 г.

     Поредното невинно, непълнолетно момче бе жертва на жестокост от LGBTQ Култа, поради отказа си да стане един от тях.

     Според съобщенията, седемгодишният Карол Рамон (Karol Ramon) е бил „пребит с колан, стол, камшик и дори чук” от своята майка – лесбийка, идентифицирана като Маргарита, просто защото той възразил срещу извратения ú фетиш да се облича като момиче.

     „В допълнение към побоя, те го оставиха без храна в продължение на дни“, доклади допълнително сочат за неописуемите страдания, които Маргарита и партньорът ú са нанесли на малкия Рамон, който е само поредната сред много жертви на всичките „толерантност“, „приобщаване“ и „любов“, налагани на обществото.

     По времето, когато Маргарита докарва Рамон в местна болница, той е вече мъртъв, тялото му е „пълно със синини, стари белези, изгаряния от цигари и белези, „причинени от някакъв голям предмет“, предава The Daily Wire за инцидента.

     В годините, преди да бъде убит по особено жесток начин от своята майка-лесбийка, Рамон е бил брутално бит „по главата и стомаха, причинявайки му сериозни вътрешни щети”, както от майка си, така и от нейната приятелка, която се опитвала без успех да превърне Рамон в трансджендър.

     Бабата на Рамон, най-малко веднъж, се е опитала да получи попечителство над Рамон, но неуспешно. След случилото се, Маргарита е арестувана и обвинена в убийството на сина си и сега ще прекара поне четири месеца в досъдебен арест.

За допълнителни новини по темата не забравяйте да проверите Gender.news и Evil.news.

Източник: https://www.newstarget.com/2019-12-29-lgbtq-obsessed-mother-beats-son-to-death.html?fbclid=IwAR1f6Buh7_wTcMHmdBRaGQDcA6j8qViID0wMMr26ucYWEyQn7DuGCF8gkT4

Има случаи, когато на добри родители децата им биват отнети от държавата поради отказ от химиотерапия, докато LGBTQ демоните убиват непълнолетни деца без последствия.

     Друг много подобен ужасен инцидент наскоро се случи в Бразилия, където друга двойка лесбийски „майки“ убиха деветгодишния си син, след като отрязват гениталиите му при неуспешен опит да го превърнат в транссексуален – разкривайки, че за съжаление това не са изолирани неясни случаи и инциденти, но по скоро са истинското отражение на мястото, към което се е запътил култа на LGBTQ.     

Днес малките момчета се очаква да се обличат като момичета (драг кралици) и да танцуват за възрастни хомосексуални перверзници. И ако не го направят, те биха могли да се окажат бити и намушквани до смърт от своите „прогресивни“, LGBTQ родители или техните LGBTQ-подкрепящи „съюзници“, поради това, че не са достатъчно „толерантни“ и „обичащи“.

„Дезмънд е невероятен“, това транс дете няма идея, че се използва в секс ЛГБТ схема, която се стреми да изпълни причудливите сексуални фантазии на възрастни педофили.

     Основните медии също така пробутват педофилията като просто още една „сексуална ориентация“, което означава, че много скоро вероятно ще чуете за необходимостта от LGBTQP права – P, обозначаващ педофилите, което в крайна сметка ще бъде просто още един цвят на LGBTQP “дъгата”.

     „Транссексуалното дете е като веган котка. Всички знаем кой всъщност взема решения “, пише един коментатор в The Daily Wire. „Това е просто случай, в който на дете, което отказва да върви заедно със синдрома на Мюнхаузен на упълномощения родител, същият родител реагира насилствено на отказа за възможност да бъде специален.“

     Но в крайна сметка това е „Гордостта“: приемането и празнуването на всяка форма на извращение, включително насилственото осакатяване – и вече убийство – на деца като човешки жертви на Молох, бога на „планираното родителство“, както и на бога на LGBTQP.

     Противно на общоприетото схващане, гордостта не е добродетел, въпреки широко разпространените лъжи на обратното твърдение. В основата си гордостта е вулгарен недостатък на характера и един от смъртните грехове, за които в Библията се предупреждава, че предхожда голямо „падение“.

„Страх Господен ще рече да мразиш злото;“, четем в Книга Притчи 8:13. „Гордост и високомерие, лош път и коварни уста мразя.“, казва Господ.

„Бог се противи на горделивите, а на смирените дава благодат.“ Иаков 4:6

Към източниците за тази статия са включени статиите:

NaturalNews.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

OpenBible.info

Превод за „НАЦИОНАЛНА ГРУПА – РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА”

Още новини на: http://daspasimdecatanabulgaria.org/%d0%b1%d0%bb%d0%be%d0%b3/

Youtube канал: https://www.youtube.com/channel/UCKOVTk1mhRTh3oyw5qz9Gow…

Проект на „НАЦИОНАЛНА ГРУПА – РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА”

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s