Uncategorized

Да живее Слави Трифонов, партията „NO MERCY“ и джендър България! Алилуя!

В началото бе Словото.

Пред в. „Льо Монд“ предизборно учиндолския певач сътвори чутовен гаф/скандал/план. Вие преценете как да квалифицирате думите на турбо чалга-изпълнителя от зората на „демокрацията“. Пишман политикът заяви, че Европейският съюз трябва да се превърне в мега държава – (разбирай евробрюкселска транс корпорация с общо правителство) и в нея да не се допускат законодателни своеволия  подобни на това, което си позволи да направи унгарския президент Орбан в собствената си държава, а именно да въведе забрана за ЛГБТ джендър пропаганда, рекламиране на смяната на пола и прочие съмнителни  „евро ценности“ от ново поколение в детските градини и училища в стремеж да защити чистотата на децата. Какво своеволие наистина. Немедлено да се покае. Не беше ли ЕС до не много отдавна просто търговски съюз между няколко европейски държави? Реторичен въпрос. Очевидно ЕС отдавна не е просто съюз, а диктатурна форма на повсеместен контрол, засягащ всички сфери на обществените отношения в териториалните рамки на държавите-членки, имали неблагоразумието да станат част от него. Но да оставим сгромолясващия се ЕС. 

СлавитУ – горд  изразител на „визионерските“ евро-хомо ценности и новия световен ред,съсредоточени в умнокрасивата мисъл „ЕС трябва да бъде държава“, за да „се попречи и в другите държави свободата да стане като в Унгария“. Каква възторжена прокламация! Каква дълбоко проникновена мисъл! Кой е Орбан, че ще си позволява да ограничава детските копнежи за розови права и смяна на пола. Ще си каже човек, че Слави от ранна детска възраст е имал неосъществен блян да бъде…  полово различен, ма в Плевенско не са били дорасли за тези трепетни джендър висини. Нищо. Сега ще си го връща.

Не можем да очакваме друго от символа на чалга поколението, освен светъл пример и пътеводна светлина да му бъдат либерастки (разбирай про-джендър) политически величия като например френския президент Макрон, който заради некрофилския си уклон се ожени за баба си. Апропо,същият няма собствени деца. Важна подробност. Също като баба Меркел ииии…… наш Слави от Учиндол. Ето къде е ключът от бараката, май. Лесно е да плямпаш мъдро, когато не си създал дете, но имаш претенциите да даваш оценки за политики, от които разбираш толкова, колкото от ядрена физика. Да не се лъжем. Сигурно ще ви прозвучи скандално, но за нас категорично не трябва лица с българско гражданство да участват в политиката и да заемат депутатски постове, ако нямат деца, и тези деца трябва да живеят МИНИМУМ 5 години след сдаването на поста в държавата без да имат право да я напускат, за да усетят на свой гръб политиките, които е подкрепял чрез гласа си създателят им. Нищо, че това нарушава нечии права, право на свободно придвижване в ЕС и прочие либерастки „бля бля“.  България е в демографски колапс, това го знае и баба Пенка от третия етаж, на бл. 612, Люлин, шеста част, но едва ли си дава сметка, че не след дълго няма да има кой да и внася парите за пенсията, докато същата екзалтирано чака в неделя да си фърли трепетно пенсионерския вот за учиндолския пишман политик, който ще бъде No Mercy и ще ѝ даде джендъри вместо внуци. А колко ли от невръстните навремето ученички, фанатично ходили по стадиони и сокаци, за да му гледат изплезения език, сега в стройна редичка ша гласуват за него, щото е мноо як и ше ги опраИ сичките.

Да не пропуснем да отбележим и това, че в партийката му присъстват лица, които са градили кариера като част от държавния апарат на различни постове, а същевременно открито демонстрират обезпокоителни топли чувства към грантаджийски представители на НПО-та. Справка – прословутата кръгла маса, организирана неотдавна по дълбоката тема „Закон за социалните услуги“, на която бяха поканени освен родителски организации, като част от потърпевшите от този закон, и грантаджии с мотива, че трябвало да се чуе и тяхната гледна точка, видите ли (!!!). Ми то тя отдавна е „чута“, драги славитрифоновци, та дори и изразена в цитирания закон. С поканата, която ИТН  отправи за участие на грантаджиите писали ЗСУ, ИТН ги легитимира като страна в този дълбок социално-политически проблем и ги затвърди като фактор в политики, които би трябвало да са прерогатив само и единствено на държавата. На всичкото отгоре, на тази така противоречива среща вместо да получат предизборна подкрепа в лицето на ИТН, представители на родителски сдружения от автентичното гражданско общество, трябваше да мерят красноречие с псевдогражданското такова под формата на някакъв своеобразен съд, в който ИТН играеше ролята на ТВ съдия от „Съдебен спор“. Още по-любопитното е, че ИТН не допусна въпросният дебат да бъде записан/заснет от присъсващите на срещата. Въпросът „защо?“ остава да виси със „страшна сила“, както е казал поетът. Не се учудваме, че с половин уста на предишните избори в пропаганден клип заявиха, че са против закона за социалните услуги и толкоз. 

Може би и не случайно партията на наш Слави не подкрепи декларацията на Асоциация Общество и Ценности „Гласувам за семейството“, защитаваща традиционното българско семейство и консервативните политики за разлика от ПП Възраждане, която го направи, въпреки, че соросоидните медии на американска ясла я наричат каква ли не.

Не се чудете. Слави е субпродукт. Отпадъчен продукт на едно „загубено в превода“ чалга поколение с политически претенции, но нулево съдържание. Опаковка на розови дъгички, която не предлага нищо друго освен още от същото, но под ново име. Да не забравяме също пред кого рапортува бодро учиндолският новоизлюпен политик малко след като стана ясно, че кабинет няма да има. Този някой се намира на ул. Козяк в София. Там се изредиха всички партии, които сами се титулуваха като „партии на протеста“ нищо, че неговата така и не стъпи на жълтите плочки миналата година и че хората излизаха да протестират срещу системата, а не в подкрепа на псевдоборци, яхнали вълната на общественото недоволство, като Хаджимравин, пчеличката Мая и пиратът-герой от доганския брЕг -„Ла Росенец“ – Христо Иванов. В крайна сметка съмнителен тип с татуировка с надпис „NO MERCY“ и чалга телевизия наистина ще ви „смърси“.

Драги давещи се, ако искате джендър колония в мега държава наречена Европейски Съединени Щати, гласувайте за „Има такъв народ“, защото очевидно наистина „Няма такава държава“, която да не си заслужава управниците. „NO MERCY“!

НГ „Децата на България“

Един коментар към “Да живее Слави Трифонов, партията „NO MERCY“ и джендър България! Алилуя!”

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s